Cookies
We gebruiken cookies om voor een optimale gebruikerservaring.

Disclaimer Doets & Doets

Doets & Doets is continu bezig de website en webshop zo goed mogelijk te presenteren. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan het samenstellen, invullen en presenteren van de webshop, kan het voorkomen dat de informatie die gepubliceerd is onvolledig en/of onjuist is. Bijvoorbeeld door het verkeerd invoeren van gegevens of door technische oorzaken. Dit kunnen ook fouten of vergissingen zijn. Voor (type-) fouten/vergissingen, kan Doets & Doets NIET aansprakelijk gesteld worden.

Als er op de website en webshop van Doets & Doets verstrekte informatie, tekortkomingen en/of fouten vertoont, dan zullen wij deze zo snel mogelijk proberen te corrigeren. De informatie die op de website en webshop staat wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast.

Mocht je op de website en/of webshop foutieve of onvolledige informatie tegenkomen, dan waarderen wij het als je dit met ons wilt delen. Dit kan via het contactformulier.

Doets & Doets kan alle informatie op de website en webshop zonder (voorafgaande) kennisgeving en met directe ingang doorvoeren op haar website en/of webshop.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Doets & Doets is het de gebruiker van deze website en webshop niet toegestaan om inhoudelijke informatie en beeldmateriaal voor zichzelf of andere doeleinden te gebruiken.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief eventuele transportkosten. De website en webshop van Doets & Doets is geoptimaliseerd voor de laatste versies van Google Chrome, Mozilla FireFox, Microsoft Edge en Apple Safari. Bij andere browsers of oudere versies bestaat de mogelijkheid dat de webshop niet geheel perfect functioneert.