Disclaimer

Disclaimer Doets & Doets

Doets & Doets is continu bezig de webshop zo goed mogelijk te presenteren. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan het samenstellen, invullen en presenteren van de webshop, kan het voorkomen dat de informatie die gepubliceerd is onvolledig en/of onjuist is. Bijvoorbeeld door het verkeerd invoeren van gegevens of door technische oorzaken. Dit kunnen ook fouten of vergissingen zijn. Voor (type-) fouten/vergissingen, kan Doets & Doets niet aansprakelijk gesteld worden.

Als de op webshop van Doets & Doets webshop verstrekte informatie tekortkomingen en/of fouten vertoont, dan zullen wij deze zo snel mogelijk proberen te corrigeren. De informatie die op de webshop staat wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast.

Mocht je op de webshop foutieve of onvolledige informatie tegenkomen, dan waarderen wij het als je dit met ons wilt delen. Dit kan via het contactformulier.

Doets & Doets kan alle informatie op de webshop zonder (voorafgaande) kennisgeving en met directe ingang doorvoeren op haar webshop.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Doets & Doets is het de gebruiker van deze webshop niet toegestaan om inhoudelijke informatie en beeldmateriaal voor zichzelf of andere doeleinden te gebruiken.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief eventuele transportkosten. De webshop van Doets & Doets is geoptimaliseerd voor de laatste Google Chrome en FireFox. Bij andere brouwsers of oudere versie bestaat de mogelijkheid dat de webshop niet geheel prefect functioneert.