Cookies
We gebruiken cookies om voor een optimale gebruikerservaring.

Mijn account

Account dashboard

In het account dashboard kan je een verzameling van alle gegevens bekijken zoals je contact informatie, factuuradres en afleveradres maar ook je recente orders.

Je persoonlijke gegevens

Tijdens het hele proces van zoeken tot en met het doen van een bestelling wordt er een beveiligde verbinding geactiveerd. Deze beveiligde verbinding kan je herkennen aan het groene slotje en aan HTTPS in de adresbalk.

Wijzigen van je gegevens

Zijn je adresgegevens recent veranderd of heb je bepaalde gegevens die je graag wilt bijwerken? Dan kan je deze gemakkelijk wijzigen nadat je bent ingelogd op je persoonlijke account. Om je gegevens te wijzigen ga je vervolgens naar “Account informatie”. Daar kan je de gewenste gegevens aanpassen. Als laatste klik je op de knop “Opslaan” om de gegevens bij te werken.

Account aanmaken

Wil je nog niet direct bestellen maar wel graag een account? Dat is mogelijk. Om een account aan te maken ga je naar: https://doetsendoets.be/account/login/ vervolgens klik je op “Account aanmaken”. Door het aanmaken van een account kan je het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en ook volgen. Op de pagina vul je jouw gegevens zo volledig mogelijk in. Bedenk tevens een goed wachtwoord om je account goed te beveiligen. Zie ook “Je wachtwoord” verder op deze pagina voor tips voor een sterk wachtwoord.

Afleveradres wijzigen of instellen

Om een afleveradres te wijzigen log je in op je persoonlijke account. Vervolgens kies je voor “Afleveradres” en daar kan je het afleveradres aanpassen. Om de gegevens toe te passen klik je op “Opslaan”.

Jouw bestellingen

Indien je een bestelling hebt geplaatst en je beschikt over een account dan worden in je account alle bestellingen die je eerder gedaan hebt netjes bewaard. Jouw bestellingen kan je bekijken door te klikken op “Mijn bestellingen” nadat je ingelogd bent op je persoonlijke account.

Je wachtwoord

Met het wachtwoord kan je inloggen op je persoonlijke account. De onderstaande tips kan je gebruiken bij het formuleren van een goed en sterk wachtwoord.

  • Gebruik een wachtwoord van minimaal 8 tekens.
  • Gebruik letters, cijfers en symbolen
  • Gebruik voor elke website een uniek wachtwoord
  • Wijzig je wachtwoord regelmatig
  • Gebruik geen eenvoudig te raden wachtwoorden zoals een naam of geboortedatum.