Cookies
We gebruiken cookies om voor een optimale gebruikerservaring.

Geldzaken & betalen

Betaalmogelijkheden

Betalen bij Doets & Doets is veilig, gemakkelijk en snel. Lees hieronder op welke manieren je kunt betalen. Mocht je vragen hebben over de betaalmogelijkheden dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Doets & Doets ([email protected]). Je krijgt van ons altijd een betaalbevestiging per e-mail toegestuurd.

Een online bestelling plaatsen

Bancontact

Met Bancontact kan je snel, gemakkelijk en veilig online aankopen doen middels je bankpas. Het voordeel van Bancontact is dat het bedrag direct binnen is waardoor je bestelling direct verwerkt zal worden. Met Bancontact reken je af in je vertrouwde internet betaalomgeving. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact.

iDeal

Je kunt jouw bestellingen direct online betalen met iDeal. Met iDeal kan je veilig en gemakkelijk je online aankopen voldoen. Je rekent af via je eigen vertrouwde internetbankieren omgeving.

Zo werkt betalen met iDeal

 1. Nadat de winkelwagen is gevuld, kies je voor de iDeal betaalmethode.
 2. Kies je bank en volg de stappen om de bestelling af te ronden.
 3. Nadat jouw bestelling is afgerond word je naar jouw bankomgeving geleid.
 4. Het bedrag wordt van jouw rekening afgeschreven, Doets & Doets wordt hiervan dan op de hoogte gesteld.
 5. Ga na de betaling met iDeal altijd even terug naar Doetsendoets.be.

CreditCard (MasterCard / VISA / vPay)

Veilig en gemakkelijk betalen met creditcard. Je kunt jouw creditcardgegevens veilig invoeren via onze SSL-procedure en wij zorgen met de creditcardmaatschappij voor de juiste afhandeling.

PayPal

PayPal is een wereldwijd geaccepteerde betaalmethode. Met PayPal kan je veilig en gemakkelijk je aankoop betalen. Tevens geniet je vaak ook bij PayPal van extra kopersbescherming. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en je PayPal-wachtwoord.

Een bestelling afhalen en betalen in de winkel

Naast het thuisbezorgen van je bestellingen kan je jouw bestellingen ook komen afhalen in onze fysieke winkel in Gent, België. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten! Om het afhalen goed en snel te laten verlopen hebben wij uw naam, ordernummer en legitimatie nodig.

Zo kies je ervoor om een bestelling af te halen in de winkel.

Tijdens het bestelproces kan je kiezen uit twee verzendopties:

 • Bij bestellingen boven de €90,- zijn de verzendkosten voor België gratis Onder de 90,- euro worden er €5,-verzendkosten gerekend.
 • Voor Nederland is dit gratis vanaf 100,- euro. Onder de €100,- worden er €10 verzendkosten gerekend.

Om een bestelling af te halen in de winkel dien je de volgende stappen doorlopen.

 • Kies tijdens het bestelproces voor de optie “Afhalen in winkel”.
 • Maak daarna je bestelproces af. Je ontvangt daarna een e-mail met daarin een bestelbevestiging van je bestelling
 • Print de factuur die in de e-mail zit uit. (Dit is het afhaalbewijs)
 • Kom gezellig langs bij ons in Gent, België en haal je bestelling af in de winkel.

De betaling is mislukt of geweigerd wat nu?

Mocht er iets fout zijn gegaan gedurende het betaalproces waardoor de betaling niet gelukt is dan zal er automatisch binnen 1 uur een e-mail met betaalherinnering naar het opgegeven e-mailadres gestuurd worden. In die mail kan je een link terugvinden die je naar het betaalscherm stuurt waar je alsnog je bestelling kan voldoen. Mocht het toch niet lukken dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Prijzen op DoetsenDoets.be

Alle prijzen op DoetsenDoets.be zijn inclusief btw. Voor de kleding die wij aanbieden proberen wij altijd voor jou de beste prijs te hanteren. De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.

De getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en het land van bestemming.

Terugstorttermijn

Wanneer je retourbestelling door ons ontvangen is gaan wij jouw retour meteen verwerken. Is de volledige bestelling retour? Dan krijg je van ons het betaalde bedrag inclusief verzendkosten retour op je rekening. Heb je een gedeelte van je bestelling retour gestuurd? Dan retourneren wij het bedrag exclusief de verzendkosten op je rekening. Zodra de te retourneren producten bij ons ontvangen zijn zal de terugstort termijn van max.14 dagen starten. Binnen deze 14 dagen zullen wij het toepasselijke bedrag retourneren aan jou.

Veilige gegevens en betalingen

Doets & Doets gaat zeer zorgvuldig om met jouw gegevens. Alle informatie die wij van jou krijgen zullen via een beveiligde SSL-verbinding verwerkt worden. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat websites, gegevens en transacties op het internet beveiligd zijn met het SSL-protocol. De SSL, ook wel Secure Sockets Layer genoemd, is een beveiligingsstandaard op het internet. Deze verbinding zorgt ervoor dat derden niet zomaar bij de verstuurde gegevens kunnen. De SSL-verbinding kan je herkennen aan het groene slotje in je adresbalk.