Cookies
We gebruiken cookies om voor een optimale gebruikerservaring.
Kinderkleding en communie en lentefeest blog | Doets en Doets

Belgisch kinderkleding merk GYMP

Belgisch kinderkleding merk GYMP

Kwalitatief goede kleding met een stijlvol karakter is vaak afkomstig van merken die hun sporen in de industrie hebben verdiend. Eén van die merken waarmee wij graag samenwerken is GYMP.

Dit merk is al meer dan 50 jaar verantwoordelijk voor Belgische kinderkleding en specialist in communie. In deze blog een korte blik op het verleden en de toekomst van dit Europees geprezen merk.

Merk Spotlight: Monnalisa

Merk Spotlight: Monnalisa

Kwalitatief goede kleding met een stijlvol karakter is vaak afkomstig van merken die hun sporen in de industrie hebben verdiend. Eén van die merken waarmee wij graag samenwerken is Monnalisa.

Dit merk is al meer dan 50 jaar verantwoordelijk voor fashion forward kinderkleding, schoenen en accessoires met de veelgeprezen Italiaanse stijl en klasse. In deze blog een korte blik op het verleden en de toekomst van dit wereldwijd geprezen merk.

Vijf super stijlvolle mini-fashion bloggers

  • Geplaatst op
  • Door Doets & Doets
Vijf super stijlvolle mini-fashion bloggers

Dat fashionbloggers populair zijn of instagram wisten we al, maar wist je dat er genoeg stijlvolle kinderen hun looks tonen op Instagram? Gekleed door hun ouders of met een eigen inbreng in de stijl, mini-fashionbloggers veroveren instagram!