Cookies
We gebruiken cookies om voor een optimale gebruikerservaring.

Belgisch kinderkleding merk GYMP

Belgisch kinderkleding merk GYMP

Kwalitatief goede kleding met een stijlvol karakter is vaak afkomstig van merken die hun sporen in de industrie hebben verdiend. Eén van die merken waarmee wij graag samenwerken is GYMP.

Dit merk is al meer dan 50 jaar verantwoordelijk voor Belgische kinderkleding en specialist in communie. In deze blog een korte blik op het verleden en de toekomst van dit Europees geprezen merk.

Gymp

Het Belgische baby- en kinderkledingmerk Gymp bestaat al ruim 50 jaar.
Wat ooit, 50 jaar geleden, opgericht is door mevrouw Anckaert met een borduurbedrijfje, is uitgegroeid tot een kwaliteitsvol kinderkleding bedrijf.
De 4 kinderen, 3 broers en een zus, hebben dit gekende Belgische bedrijf met de merknaam GYMP, succesvol uitgebreid met klanten in heel Europa.
De productie vindt plaats in hun eigen bedrijf in Tunesië en hebben ruim 25 mensen in dienst. Aan alle Europese milieu- en veiligheidsnormen wordt voldaan en alles wordt geproduceerd zonder enige vorm van kinderarbeid.
Gymp is een echt Belgisch merk waarvan alle materialen, ontwerpen en collectiestukken gemaakt worden in hun eigen atelier in Desselgem.
Op die manier houdt de familie Anckaert alles in eigen hand waardoor continuïteit gegarandeerd wordt.
Met meer dan 400 verkooppunten en een B2B-side worden alle lijnen kort gehouden en daardoor de voorraad optimaal benut.
Een Belgisch kinderkledingbedrijf om trots op te zijn.