Cookies
We gebruiken cookies om voor een optimale gebruikerservaring.

Suitekleding

Doets&Doets te Gent, is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in suitekleding. Met een breed scala aan opties, streven we ernaar om elk bruidsmeisje en of bruidsjongen zo mooi mogelijk te kleden. Onze selectie is gebaseerd op de smaak van de klant, de aard van de gelegenheid en uiteraard de stijl van het bruidspaar. Met meer dan 50 vooraanstaande merken van kleding en schoenen in onze winkel, bieden we een uitgebreide keuze. Daarnaast hebben we ook exclusieve merken speciaal voor bruidskindjes, waardoor we een unieke en verfijnde collectie kunnen aanbieden.

[powr-media-gallery id="9fb8b7ee_1573050154"]

Aangezien men altijd naar de winkel komt om bruidskleding voor de kindjes te passen staat niet alle suitekleding in onze webshop feestkleding (klik hier)

Voor vragen, stuur even een appje of bel ons even.

Whatsapp +32(0) 491-978275   Bellen +32 (0)9 2202536 (tijdens onze openingsuren)

[powr-media-gallery id="26559b7e_1592574945"]

Voor een succesvolle zoektocht naar de perfecte kleding voor bruidskindjes zijn hier enkele handige tips:

  1. Begin op tijd: Het is aan te raden om minstens drie maanden voor de geplande gelegenheid te beginnen met zoeken naar kleding voor kindjes die in de suite mogen lopen. Dit geeft voldoende tijd om keuzes te maken en eventuele aanpassingen te doen, rekening houdend met de groei van de kinderen.
  2. Overweeg de groei van de kinderen: Kinderen groeien snel, dus bij het kiezen van kleding is het verstandig om rekening te houden met hun groeisnelheid. De juiste pasvorm helpt om ervoor te zorgen dat de suitekleding perfect past op de dag van het grote feest..
  3. Wees op de hoogte van de stijl van het bruidspaar: Informeer naar de voorkeuren van het bruidspaar wat betreft de stijl en kleuren van de bruidskinderkleding. Zo kun je ervoor zorgen dat de kleding harmonieert met de algehele uitstraling van de bruiloft.
  4. Ontdek verschillende opties: Verken diverse merken en stijlen om de perfecte outfit te vinden die past bij de persoonlijkheid van het kind en de gewenste uitstraling van de gelegenheid.

Door deze tips te volgen, kun je de zoektocht naar bruidskinderkleding soepel laten verlopen en ervoor zorgen dat de kinderen er op de grote dag prachtig uitzien.

Elk seizoen selecteren we met de grootste zorg kleding uit zowel binnen- als buitenland, waarbij we de nieuwste trends voor bruidskindjes in gedachten houden. Ons assortiment omvat verschillende stijlen, zodat er voor elk kind iets passends te vinden is, van maat baby tot maat 20!
Als u bij ons kleding koopt, krijgt u niet alleen prachtige kleding, maar ook onze toegewijde service. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Bij Doets&Doets kunt u rekenen op mooie en eigentijdse kleding en schoenen, een uitgebreid assortiment in alle prijsklassen en uitmuntende service. Voor ons is geen moeite te veel om ervoor te zorgen dat uw bruidskindjes er op hun best uitzien op deze grote dag.